bruisende zaken

gezondheid en plezier in huis

gezondheid en plezier in huis

01-03-2024

Pas toen ze zelf moeder werd, ontdekte Shalina Groenveld hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten. “Voor jezelf, maar ook voor je gezin! Want alleen als je goed voor jezelf zorgt, kun je ook goed voor anderen zorgen.” Vanuit die overtuiging coacht zij tegenwoordig dan ook moeders in het proces om zichzelf weer op de eerste plaats te zetten en zo voor meer gezondheid en plezier in huis te zorgen.

“Zelf ben ik opgegroeid met een topsportmentaliteit”, vertelt Shalina. “Ik turnde op hoog niveau en was altijd bezig om de beste te zijn. Een eigenschap die ik in eerste instantie ook toepaste op de opvoeding van mijn kinderen. Alles moest perfect zijn. Tot ik mij begon af te vragen: is dit wel de bedoeling? Word ik hier gelukkig van en wordt mijn gezin hier gelukkig van?’” Het antwoord op deze vragen bleek “nee” te zijn. “De knop ging om en van een strenge moeder veranderde ik in een moeder die opvoedt vanuit liefde en vooral ook plezier maken. Dat heeft ervoor gezorgd dat ikzelf weer goed in mijn vel kwam te zitten, maar ook mijn kinderen hebben er ontzettend veel profijt van.” Dat is dan ook precies wat Shalina aan andere moeders mee wil geven tijdens haar coachingstrajecten. “Deze trajecten duren meestal twaalf weken waarin we elke week met een ander thema aan de slag gaan, om zo uiteindelijk weer de balans in je leven te vinden. Want dat is waar het allemaal om draait: de balans tussen voeding, beweging, slaapgedrag, leefstijl, je passies… Samen ontdekken we zo wat voor moeder jij wilt zijn voor je kinderen, welke stappen je daarvoor moet zetten en hoe je weer leert te genieten van het leven, samen met je gezin.”

Wil je meer weten over Shalina Groenveld, haar werk en de boeken die ze heeft geschreven? Kijk dan nu op www.shalinagroenveld.nl of neem contact op voor meer informatie.

Van Necksingel 13, Heerhugowaard | 06-18 74 21 52 | www.shalinagroenveld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)