bruisende zaken

Uw gebit  is onze zorg...

Uw gebit is onze zorg...

01-03-2018

“Een moderne, nieuwe tandartspraktijk”, zo omschrijft Tessa de Vries-Harder de praktijk die zij in juli 2016 opende in Wormerveer.

“Maar zeker een praktijk waar iedereen zich op zijn of haar gemak voelt.”


Enthousiast en ervaren

Dat iedereen welkom is, is ook precies wat Tessa met haar praktijk wil uitstralen. “Hoe ik mijn praktijk zou omschrijven? Als laagdrempelig en gemoedelijk. En tegelijkertijd voorzien van de best mogelijke apparatuur om iedereen zo goed en pijnloos mogelijk te kunnen behandelen. Ons enthousiaste en gemêleerde team bestaat uit nog twee tandartsen: Marcel Prazsky en Jeanise Tjon Kie Sin. Daarnaast hebben we nog twee mondhygiënisten: Nanda Butter en Karin Lenior en vier assistentes: Dorien, Ichelle, Linsey en Priscilla. Stuk voor stuk ervaren mensen, die precies weten wat ze doen. Dat komt de behandelingen zeker alleen maar ten goede.”


Angstige patiënten

Ook veel patiënten met angst voor de tandarts weten toch hun weg naar Mondzorg Wandelweg te vinden. “Zowel ikzelf als mijn collega tandartsen, Marcel en Jeanise, zijn op dit vlak gespecialiseerd, net als in het behandelen van kinderen.” Maar natuurlijk zijn ook mensen zonder angsten meer dan welkom. “We behandelen iedereen die we kunnen helpen. We hebben momenteel ook nog ruimte voor nieuwe patiënten.”


Patiënt staat voorop

Hoewel elk begin volgens Tessa moeilijk is, loopt de praktijk inmiddels zoals ze voor ogen had bij de start in 2016. “Het is mijn eerste eigen praktijk en ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Het verlenen van zorg aan mensen zit gewoon in mijn bloed en dat kan ik hier doen op de manier die het best bij mij past. En de manier waarbij mijn patiënten zich het prettigst voelen, want die staan bij ons voorop. Het gezond houden van hun gebitten is voor ons als team elke dag weer een uitdaging die wij vol enthousiasme aangaan, met oog voor de patiënt, diens wensen en natuurlijk voor kwaliteit.”


Wij stellen u op uw gemak en besteden veel aandacht aan goede communicatie en een ontspannen sfeer.


Mondzorg Wandelweg

Eigenaar: Tessa de Vries-Harder 

Wandelweg 3 Wormerveer  |  075-2047020  |  www.mondzorgwandelweg.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)