BRUISENDE COLUMN

Prachtige lange, volle wimpers

Prachtige lange, volle wimpers

01-04-2018

Vraag Jennifer Bouwman naar de behandelingen die zij biedt in haar salon en haar lachende antwoord is: “Heb je even?”.

Het aanbod van Beauty & Body Clinic Zaanstad is namelijk zeer uitgebreid.


Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag met wimperextensions.

Met de ‘One by one’ techniek worden de extensions één voor één op uw eigen wimpers geplaatst. De extensions zijn gemaakt van hoogwaardig anti allergisch PBT materiaal.

 

Bij de Beauty & Body Clinic Zaanstad kiezen we voor de Flat Cashmere Lashes! Ze zijn dunner/platter waardoor ze nog zachter zijn dan de Silk en de Mink Lashes. Ze blijven beter hechten en daarbij zijn ze nog zwarter en glanzen meer! Ideaal voor tijdens de vakantie of op het strand. Geen uitloop, maar wel het mascara-effect!


nu wimper-extensions van € 50,- voor € 34,99 


Beauty & Body Clinic  |  Eigenaresse: Jennifer Bouwman

  

Mahoniehout 10-12 Zaandam  |  Tel. 06-57700603

www.beauty-and-body-clinic.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)