BRUISENDE COLUMN

Zelfverzekerd en krachtig presenteren

Zelfverzekerd en krachtig presenteren

01-05-2018

Door echt te zijn, zo raak je je publiek.

CEO’s geven vaak presentaties waar veel van afhangt. Belangrijk is om een duidelijke structuur te hebben wat jou drijft en wat je hebt geleerd als CEO, directielid of executive.


Daardoor ontstaat een band met je publiek en wordt het makkelijker om ze mee te nemen. Een speech bestaat uit drie elementen: inhoud, vorm en voordracht. Met een speech moet je niet alleen een boodschap overbrengen bij het publiek, ook is het een uitgelezen mogelijkheid om je eigen reputatie naar een hoger plan te tillen. Dat de toehoorders jou als leider zien.


WAT IS ERVOOR NODIG DIT TE BEHALEN?

Door het vele presenteren zal faalangst vaak niet van
toepassing zijn, maar men wil wel uitgedaagd worden om de presentatie te perfectioneren, de presentatieskills te finetunen.


Door de juiste toon te zetten, je stem op de juiste manier in te zetten, maar ook durven te improviseren en op jezelf en je woordenstroom te leren vertrouwen, word je een authentieke en natuurlijke spreker. Zo werk ik samen met aan sprekende internationale

bedrijven zoals: Tommy Hilfiger/PvH en Bain & Company Consultancy.


Dit pakket op maat richt zich om echt contact te maken met je publiek, waardoor ze geïnspireerd en gemotiveerd de zaal zullen verlaten en jouw presentatie niet snel zullen vergeten! Een volledig één-op-één coaching traject bestaat uit 4 à 5 sessies, afhankelijk van het niveau van de spreker.


"Zelfverzekerd en krachtig leren presenteren in 4 à 5 sessies"


Cyrille van Hoof Presentatiecoach 

06-22514882  |  www.cvanhoof.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)