COLUMN Mariëlle Bloem

Jong geleerd is  oud gedaan!

Jong geleerd is oud gedaan!

31-05-2018

Wij bij Babor Beauty Spa blijven bezig met het meegaan van de revolutie op het gebied van beauty. Dus we beginnen bij het begin...

Behandeling vanaf € 45,- Dr.Babor lifting behandeling nu € 75,-

Ik ben Marielle Bloem, eigenaresse van de Babor Beauty Spa in Wormer. Ik schrijf de komende tijd een column over beauty en trends, die in mijn vak langsvliegen en waar ik mee te maken krijg. Als je jong bent zet je de basis voor een mooie huid. Dit gaat natuurlijk ook samen met een gezonde levensstijl. Om de jonge huid (tot 35 jaar) op de juiste manier te kunnen behandelen, gebruiken wij het nieuwe merk Skinbiotic. Met werkstoffen uit gember, broccoli, chlorella en nog veel meer natuurlijke ingrediënten.

Babor Beauty Spa By Marielle Bloem | Eigenaresse: Marielle Bloem Dorpsstraat 40 1531 HM Wormer | 075-7370270 | www.baborbeautyspawormer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)