bruisende zaken

evenementenbureau in beweging

evenementenbureau in beweging

29-06-2018

Evenement in de planning of zin in een feestje?

“Wat de klant wil, regelen we!”

PERSOONLIJK EVENEMENTENBUREAU Lotus Events is een full service evenementenbureau dat privéfeesten, bedrijfsfeesten en bedrijfsevenementen organiseert.

Of het nu gaat om bedrijfsuitjes van een uur of een meerdaags bedrijfsevenement met 1.500 gasten en een beursvloer, Lotus Events staat altijd voor hoge kwaliteit, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Ook organiseren wij activiteiten in winkelcentra. Hierbij kunt u denken aan verschillende soorten evenementen zoals markten, paasevenement, winters evenement met bijvoorbeeld een schaatsbaan, optredens, etc. Dit alles om het winkelcentrum meer onder de aandacht te brengen bij de bewoners uit de regio en de bezoekersaantallen te verhogen.

AGENDA Najaarsbraderie Krommenie centrum 15 september 2018 Najaarsmarkt Winkelcentrum De Saen 22 september 2018 Dickens Kerstmarkt Krommenie 16 december 2018

Lotus Events | Dorpsstraat 868 Assendelft | 075-7720039 info@lotusevents.nl | www.lotusevents.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding