bruisende zaken

Het ware Bakkersvak

Het ware Bakkersvak

29-06-2018

De laatste bakkende bakker van Krommenie, dat is hoe Jaap Brakenhoff trots zijn kleine, ambachtelijke bakkerij omschrijft. Een bakkerij waar je niet alleen aan het juiste adres bent voor de lekkerste broden, maar zeker ook voor een zeer uitgebreid assortiment banket.

"Dagelijks vers gebakken brood"

Hoe het begon “Als kind was ik altijd al in de bakkerij van mijn ouders te vinden en ik wist al op jonge leeftijd dat ik zelf ook bakker wilde worden. Zo gezegd, zo gedaan; zo’n zeventien jaar geleden nam ik het familiebedrijf over van mijn ouders. En nog steeds vind ik het bakkersvak het mooiste wat er is.” Assortiment “In onze bakkerij voeren wij een enorm breed assortiment: dagelijks bakken wij meer dan veertig soorten ambachtelijk brood, waaronder ook speciale producten zoals koolhydraatarm, zoutarm en lactosevrij, en niet te vergeten specialiteiten zoals de Zaanse Duivekater en de Crommeneijer. Daarnaast zijn wij ook hét adres voor overheerlijk banket, van onze ‘wereldberoemde’ gevulde koeken tot de prachtigste bruidstaarten.” De laatste “Onderscheidend aan onze bakkerij is om te beginnen dat wij de laatste nog zelf bakkende bakker van Krommenie zijn. Alles gebeurt hier in onze eigen bakkerij op ambachtelijke wijze. Het ware bakkersvak houden wij dus in ere. Dit zorgt er meteen voor dat er de hele dag een heerlijke baklucht in de zaak hangt.” “Kenmerkend is ook ons zeer uitgebreide assortiment; bij ons komt namelijk een heel wisselend publiek over de vloer, van jong tot oud, en op die manier kunnen wij aan ieders wensen voldoen en gaat iedereen met iets lekkers weer de deur uit. Geen tijd om zelf naar de bakker te gaan? Tegen een kleine vergoeding bezorgen wij bestellingen persoonlijk door de hele Zaanstreek.”

Eigenaar: Jaap Brakenhoff Rosariumplein 13 Krommenie 075-6287586 | www.jaapbrakenhoff.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding