Columns

Ibiza bruist!

Ibiza bruist!

29-06-2018

Heerlijk. Een paar dagen genieten van de stilte en rust op Ibiza. Een mooi moment om even niks te doen en na te denken over je leven.

Bevalt het je hier in de zon, met uitzicht op zee? De schitterende natuur van het eiland, voel je de bijzondere energie? Zou je altijd zo willen leven, elke dag? Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Heb je daar weleens serieus over nagedacht? Waarom doe je wat je doet? Wat wil je écht? Het volgen van je verlangen wijst je vanzelf de juiste richting op je levenspad. Daarvoor zijn moed, vertrouwen en geloof in jezelf nodig. Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen.

Je hebt je eigen visie op het leven en hoe jij je leven wilt leiden. Je hebt je eigen wensen, doelen en dromen. En dromen zijn er om waar te maken, ze komen niet vanzelf uit. Bedenk hoe je mooiste leven eruitziet. Zie het voor je. Dagdroom daar de komende dagen eens bewust over en laat je niet belemmeren door gedachten die je zeggen ‘dat het toch niet kan’. Geloof in jezelf. En leef je mooiste leven. De keuze is aan jou.

Michael Pilarczyk

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding