bruisende zaken

Weer in balans

Weer in balans

31-07-2018

Vraag Manon wat ze allemaal precies doet met Manon Consulting en het antwoord is: “Heel veel! Maar alles met als doel om te zorgen dat mijn cliënten op alle vlakken weer volledig in balans raken.”

Gespecialiseerd in onverklaarbare klachten

Het leven op de rit “Als een van de eerste counselors in Nederland heb ik inmiddels alweer ruim dertig jaar ervaring in het counselen en coachen van mijn cliënten. Daarnaast heb ik mij in de loop der jaren ook gespecialiseerd op het gebied van onverklaarde klachten. Waarmee ze ook bij mij aankloppen, ik probeer iedereen te helpen om hun leven weer op de rit te krijgen.” Onverklaarde klachten “In Nederland lopen maar liefst ongeveer een miljoen mensen rond met onverklaarbare klachten en pijnen. Klachten waar de huisarts helaas niets mee kan.” Een volgende stap is dan voor hulp bij Manon aankloppen. “Ik kijk niet zozeer naar het fysieke, ik ben immers geen arts, maar naar de auralaag en chakra’s. Die moeten goed functioneren als beschermlaag en in balans zijn. Mocht dat niet het geval zijn, dan help ik mijn cliënten om die energielagen weer te herstellen. Overigens wil ik altijd wel dat ze eerst een arts raadplegen om te laten checken of er toch niet iets fysieks aan de klachten ten grondslag ligt.” Cursussen en opleidingen Behalve dat Manon cliënten behandelt, verzorgt ze ook cursussen en opleidingen. “Voor mensen die zoekende zijn in de wereld van spiritualiteit bied ik diverse cursussen aan. Op mijn website is hier meer informatie over te vinden. Daarnaast leid ik ook mensen op voor de vakgebieden: Therapeut, Counselor en Coach vanuit nieuwe kennis zodat zij ook zelf inzichten en oplossingen kunnen gaan bieden voor alle klachten waar geen medische verklaring voor is.” Nieuwsgierig of ik ook iets voor jou kan betekenen? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn website of informeer naar de mogelijkheden.

Manon Consulting | Eigenaar: Manon Carolina Steggerda | Brikstraat 49, Zaandam | 06-15091833 | www.manonconsulting.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding