bruisende zaken

Al 22 jaar een begrip in Oostzaan

Al 22 jaar een begrip in Oostzaan

31-07-2018

“Voor iedere leeftijd en voor iedere portemonnee hebben wij de juiste bril”, vertelt Henk Bouw. “We nemen uitgebreid de tijd voor onze klanten en zijn pas tevreden, als de klant tevreden is. Service en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel.”

Grootste Kinderbrillencollectie van Noord-Holland

Henk Bouw Optiek is een zelfstandige opticien waar u terechtkunt voor een vakkundige oogmeting, een ruime collectie trendy monturen, contactlenzen en gehoorbescherming. Uniek is de kinderafdeling op de eerste verdieping met maar liefst 400 kinderbrillen

Henk Bouw en zijn team kiezen voor een persoonlijke benadering en u krijgt een gedegen advies. Kies voor kwaliteit als het om uw ogen gaat! Over de komende trend op brillengebied is Henk Bouw Optiek zeer enthousiast. “Veel kleur; de bril mag gezien worden!” TIP Bij iedere zelfstandige opticien waar u een bril aanschaft, heeft u recht op een vergoeding van uw zorgverzekeraar!

Henk Bouw Optiek Kerkbuurt 17a 1511 BB Oostzaan 075-6842760 www.henkbouwoptiek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)