bruisende zaken

Vris laat je stralen!

Vris laat je stralen!

31-07-2018

Marijke Min is gedreven in haar vak. In 2003 begon ze onder de naam VRIS Kappers haar eigen kapsalon in Krommenie. Deze is inmiddels een succes.

“We hebben het als team altijd erg gezellig met elkaar!”

Innovatieve behandelingen VRIS Kappers biedt de meest innovatieve behandelingen, waaronder balayage, een kleurtechniek waarbij je een prachtig, natuurlijk oplichtend effect krijgt. “We zijn bovendien pas begonnen met hair weaves, gemaakt van natuurlijk haar. Hiermee kun je je haar verlengen of verdikken. De weaves worden vastgehecht op een vlechtje van je eigen haar. Als je de weaves goed verzorgt, kun je er maar liefst anderhalf jaar lang plezier van hebben.”Anastasia wenkbrauwen Je kunt bij het team van VRIS Kappers niet alleen terecht voor je haar, maar ook voor je make-up, gelish nagels en wenkbrauwen. “Met de stencils van Anastasia kunnen we een volle, strakke wenkbrauw creëren. Op basis van drie eenvoudige meetpunten kijken we welke van de in totaal 5 stencils, het beste past bij je gezicht.” Curlsys is een exclusieve kniptechniek speciaal voor haar dat van nature krullen of slag heeft. Bij deze techniek wordt het haar in bundels verdeeld die van nature bij elkaar vallen. Door elke bundel apart en op een speciale manier te knippen krijgt het haar de ruimte om te krullen. Benieuwd wat de krullenkapper met uw haar doet? Maak snel een afspraak bij Vris kappers voor een curlsys-behandeling in Krommenie. Wil je weten wat VRIS Kappers voor jou kan betekenen? Maak dan nu online een afspraak www.vriskappers.nl of bel ons!

Eigenaresse: Marijke Min | Weiver 4 te Krommenie | 075-6408090 | info@vriskappers.nl | www.vriskappers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding