bruisende zaken

Samen sporten in de buitenlucht

Samen sporten in de buitenlucht

31-08-2018

Staat het idee van sporten in een fitnessruimte je tegen? Dan is het tijd voor Bootcamp! Meld je snel aan bij Bootcamp Zaanstreek en sport voortaan heerlijk in de buitenlucht.

Actief bewegen en sporten met plezier

Wat is Bootcamp precies? “Bootcamp is met een groep buiten sporten onder begeleiding van een personal trainer. Hierbij voer je zowel cardio- als krachtoefeningen uit, in je eigen tempo, op je eigen niveau. Je zult zien: dat tempo en niveau nemen na verloop van tijd geleidelijk toe, waardoor je een steeds hoger fitheidsniveau bereikt. Geen ingewikkelde toestellen en apparaten, maar gebruikmaken van je eigen lichaamsgewicht en dingen die je in de buitenlucht tegenkomt, zoals bankjes en trappen. Sporten met plezier dus!” Voor wie? “Doordat iedereen in zijn eigen tempo en op zijn eigen niveau traint, is Bootcamp zowel geschikt voor beginnende sporters als voor gevorderden. Onze deskundige trainers houden nauwgezet iedereen in de gaten en helpen waar nodig. Hoe minder ervaring, hoe meer aandacht, zodat iedereen het uiterste uit zichzelf kan halen op een leuke en actieve manier. Overigens bieden we sinds kort ook een speciale Bootcamp voor kinderen, onder begeleiding van een professionele coach. Jong en oud, man en vrouw kunnen het dus doen!” Waar trainen jullie? “Wij geven onze Bootcamptrainingen op evenemententerrein De Balk in Wormer en op het Jagersveld in Zaandam. Op onze website is precies te zien wanneer we waar te vinden zijn. Meedoen kan zo vaak als je wilt en van tevoren aanmelden voor een training is niet nodig. Kies het pakket dat bij je past en dan betaal je ook echt alleen voor wat je sport; zelfs met eventuele vakanties van onze leden houden we rekening. Informeer gewoon eens naar de mogelijkheden of kijk op www.bootcampzaanstreek.nl.”

Bootcamp Zaanstreek Eigenaar: Martijn Geerlings 06-38334512 www.bootcampzaanstreek.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding