bruisende zaken

Onze kennis is onze kracht

Onze kennis is onze kracht

31-08-2018

Le Cockelon, al ruim veertig jaar een begrip in de regio. Hét adres voor de heerlijkste (binnen- en buitenlandse) kazen, internationale wijnen en een keur aan delicatessen. Eigenaar Paul Samuels vertelt.

“Wij laten onze klanten proeven en beleven”

Trekpleister “Ruim veertig jaar geleden, in 1974, openden Rob en Annechris de Cock in Zaandam deze speciaalzaak in Franse kazen en wijn. Inmiddels zijn we een aantal verhuizingen verder en ben ik alweer sinds 2002 eigenaar van deze prachtige speciaalzaak. Maar wat nooit veranderd is, is dat Le Cockelon nog steeds dé trekpleister is voor fijnproevers uit de regio. Tegenwoordig niet meer alleen op het gebied van Franse kazen en wijnen, maar dus ook wat betreft kazen, wijnen en delicatessen uit de rest van Europa.” Optimale smaakbeleving “Onze kennis is onze kracht. Daardoor kunnen wij onze klanten perfect adviseren over de juiste smaakcombinaties, bijvoorbeeld als je het hebt over wijn-spijscombinaties. Daarnaast durf ik wel te stellen dat je bij Le Cockelon verzekerd bent van kwaliteit en waar voor je geld. Een optimale smaakbeleving is het uitgangspunt en daar selecteren wij ons assortiment dan ook op. Zo importeren wij bijvoorbeeld zelf jonge kazen die we pas in de verkoop doen zodra ze ‘a point’ zijn qua smaak en kwaliteit.” Proeven “Onze klanten mogen altijd zelf ervaren wat die smaak van een product is. We laten dan ook heel veel proeven, zodat klanten precies weten wat ze kopen. Dat geldt trouwens ook voor ons wijnassortiment. Doordat wij binnenkort gaan werken met het Coravin wijnsysteem, kunnen wij onze wijnen laten proeven zonder de flessen daadwerkelijk te openen. Ideaal!” En meer “Naast de verkoop in de winkel, bieden wij regelmatig wijnproeverijen en de mogelijkheid tot catering. Zowel voor zakelijke als privé aangelegenheden, altijd op basis van de wens van de klant. Loop gewoon eens binnen om te zien wat wij allemaal te bieden hebben of informeer naar de mogelijkheden.”

Le Cockelon | Eigenaar: Paul Samuels | Zuideinde 38 Koog a/d Zaan | 075-6160244 | www.lecockelon.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)