column

De huid in de herfst

De huid in de herfst

31-08-2018

De herfst heeft niet alleen effect op onze psyche, maar ook op onze huid. Ze wordt doffer en oogt wat vermoeid en voelt zelfs stugger. Dus net als wij denken om dan toch even de deur uit te gaan om een boswandeling te maken gaan we ook een frisse neus bij de schoonheidsspecialiste halen!

Dus als uw huid ook last heeft van de herfstdip, kom dan bij ons langs en wij zullen u adviseren wat het beste bij u past!

In dit seizoen doen we veel peelings om de huid te vernieuwen om ze daarna thuis weer te voorzien van extra werkstoffen. In de salon moet je dan denken aan: • AHA peeling Deze peeling verwijdert de doffe huidlaag en voorziet de huid direct van vitamine C. • Microdermabrasie Hierbij gaan wij door middel van een machine met een klein zuigkapje over de huid om de bovenste huidlaag te verwijderen om vervolgens de huid daarna met ultrasone diep te hydrateren. Hierbij zie je ook dat de rimpels minder diep komen te liggen en pigmentvlekjes verminderen (willen we toch!). • Microneedling Deze behandeling is wel iets spannender! Door middel van een stempel met 12 kleine naaldjes maken wij kleine beschadigingen in de huid waardoor de huid als een razende gaat herstellen. Tijdens het herstelproces moeten o.a. onze eigen collagene vezels de huid weer verbeteren en hierdoor vormt de huid een mooie nieuwe gladde laag! Ik ben Marielle Bloem, eigenaresse van de Babor Beauty Spa in Wormer. Ik schrijf de komende tijd een column over beauty en trends die in mijn vak langsvliegen en waar ik mee te maken krijg.

Babor Beauty Spa By Marielle Bloem | Eigenaresse: Marielle Bloem Dorpsstraat 40 1531 HM Wormer | 075-7370270 | www.baborbeautyspawormer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)