bruisende zaken

Superior  performance  waxing

Superior performance waxing

30-09-2018

Belleza’s Mundo is gespecialiseerd in ontharingsbehandelingen door middel van waxen/harsen.

KLANTEN ZIJN ENTHOUSIAST!

De voordelen van waxen zijn dat de haartjes zachter en minder terug groeien. U heeft na een wax-behandeling circa vier weken lang plezier van een mooie gladde huid, in tegenstelling tot scheren, wat u bijna elke dag moet herhalen. U heeft geen last meer van harde stoppels en veel minder tot geen huidirritatie en ingegroeide haartjes. Dit komt mede doordat er veel aandacht wordt besteed aan de huid, de voorbehandeling en de nabehandeling. • Specialiteit Brazilian wax • Weg huidirritatie / ingegroeide haartjes • Hygiënisch & secuur

Review van Yke: “Dit was mijn eerste waxervaring, maar de zenuwen waren nergens voor nodig. Ze stelden me helemaal op mijn gemak.”

Belleza’s Mundo | J. Kruijverstraat 17, Zaandam | 06 - 53680106 | www.bellezas-mundo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding