COLUMN

De tandenstoker, een vernuftig stukje hout

De tandenstoker, een vernuftig stukje hout

31-10-2018

Houten tandenstokers worden al duizenden, zo niet miljoenen jaren gebruikt. Waarom ook niet? Het zijn en blijven prima middelen om tussen de tanden en kiezen te reinigen: goedkoop, duurzaam en vooral effectief – mits goed gebruikt.

Het is belangrijk dat de driehoekige tandenstoker met de platte kant naar het tandvlees toe gebruikt wordt. Dit om het tandvlees te masseren en plak net onder de tandvleesrand te verwijderen. De zijkanten van de stoker verwijderen de plak van de zijkanten van tanden en kiezen. Als je goed kijkt heeft de tandenstoker precies de vorm van de ruimte tussen tanden en kiezen. Gebruik daarom ook alleen echte tandenstokers en geen cocktailprikkers. Die zijn om een blokje kaas mee te prikken. Het merk van de tandenstoker maakt niet zoveel uit. Het enige verschil is houtsoort, dikte en smaak en hierin moet u voor uzelf de juiste vinden

Mocht het tussen de tanden en kiezen reinigen een probleem zijn of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste materialen kunt u altijd een afspraak bij mij maken. De behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit uw aanvullende tandartsverzekering

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)