bruisende zaken

CURLSYS® Bij ons zijn je krullen in veilige handen

CURLSYS® Bij ons zijn je krullen in veilige handen

31-10-2018

DE ENE KRUL IS DE ANDERE NIET Haar met slag, sterk gekruld of kroes haar, geen enkele krul is hetzelfde. De ene krul heeft ondersteuning nodig om tot uiting te komen, de andere krul krult zo sterk in dat het getemd moet worden en lucht nodig heeft.

CURLSYS®-KNIPTECHNIEK- RESPECT VOOR JE KRULLEN Wil je je krullende haar op een goede, professionele manier geknipt hebben, kies dan voor een CURLSYS®-knipbehandeling. Hierbij wordt eerst gekeken wat voor krul je hebt, en wat het nodig heeft om het best tot zijn recht te komen (ondersteuning, lucht, volume etc). Daarnaast gebruiken we gepatenteerde scharen welke speciaal ontwikkeld zijn voor het knippen van krullend haar. Dankzij intensieve trainingen en continue bijscholing zijn we inmiddels CURLSYS® Masterclass Salon. Geef je krullen wat ze verdienen: CURLSYS®

WE GEVEN EEN CURSYSL-BEHANDELING WEG!! Begin december geven we een CURLSYS®-behandeling weg, gratis en voor niks. Hou in november onze Facebookpagina in de gaten voor meer details over deze actie. Kijk op onze website voor meer informatie en foto’s wat betreft CURLSYS®. BIJ ONS ZIJN JE KRULLEN IN VEILIGE HANDEN

Zuiddijk 139 | 1501 CE Zaandam | 075 616 38 75 | www.leeringenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)