column

Kom tot jezelf in Oerspa

Kom tot jezelf in Oerspa

31-10-2018

Voel je even los van de hectiek, waar stress en werk niet tellen. Even helemaal intiem met z’n tweetjes genieten van het gevoel van welness in privé-sfeer, in een stoere setting: helemaal Oer!

Boek via yurtlife.appointy.com

In onze Oerspa kun je ongestoord alleen met je partner, geliefde, vriend(inn)en en familie, volledig privé, relaxen in rust en warmte. Even helemaal jezelf kunnen zijn, geen rekening hoeven houden met anderen: de beste manier om je body & mind volledig te ontspannen

Maar ook: samen eten, drinken, lachen en (bij)kletsen: een ontmoetingsplek met vrienden en familie (kinderen mogen ook mee!), lekker de tijd nemen met elkaar. Ongehinderd met elkaar praten, ideeën uitwisselen of plannen maken: niemand die ongewenst meeluistert. Wedden dat door zoveel rust, ontspanning en diepe bezinning de beste ideeën boven komen drijven? Dit kan allemaal in onze Oerspa! Onze Oerspa is privé te reserveren vanaf 2 uur voor 2 tot maximaal 6 personen. Je hebt dan de hele spa voor jezelf, zonder anderen erbij. Het is aan jou of je met of zonder badkleding bent

We doen er graag alles aan om je verblijf in onze Oerspa heerlijk ontspannen te maken: eten en drinken kun je bestellen en komen we graag in de Oerspa brengen. Wil je een massage? Ook dat kan in de Oerspa. Lekker scrubben en je huid verzorgen met klei, net als in een Hammam? Ook dat regelen we graag voor je!

Prijs voor 2 uur: € 99,95

Cornelis van Uitgeeststraat 2B Zaandam | 075-6149260 | info@yurtlife.nl | www.yurtlife.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding