bruisende zaken

Je eerste bikini wax?

Je eerste bikini wax?

01-12-2018

Of je je nu opmaakt voor je allereerste wax-ervaring of op zoek bent naar tips om je vorige behandeling te overtreffen, Belleza’s Mundo is gediplomeerd, gecertificeerd en gespecialiseerd in waxen. Wij staan achter en naast jou en zullen je doen stralen!

Je Brazilian Wax door een professional laten uitvoeren, kan zeker ook als een traktatie-moment voelen. De meeste cliënten zijn zoveel blijer met het resultaat van waxen, boven dat van elke andere vorm van ontharing! De Top-5 voordelen van waxen 1. Huidconditie Waxen is niet alleen ontharen, maar tegelijkertijd worden dode huidcellen verwijderd. Goed voor de huid dus! 2. Zachtheid Omdat je de haar geheel met wortel verwijdert én de dode huidcellen meeneemt, ervaar je na de behandeling een superglad en zacht resultaat. Vrouwelijker zal je je niet kunnen voelen… 3. Langdurig resultaat Omdat de haar met de wortel wordt verwijderd, duurt het een hele groeicyclus (ca. 3 weken) voordat er weer een nieuw haartje zichtbaar wordt. Pas in de 4e week hoef je opnieuw te waxen, en soms wel later! 4. Dunner, fijner, zachtere structuur Bij elke wax-sessie wordt de structuur van de haren zwakker, fijner en zul je merken dat er minder haren terug groeien

5. Minimale irritatie In tegenstelling tot bij scheren, epileren, crème-ontharen, is er na waxen geen roodheid, en zelden irritatie

Regelmaat Loont! Wij adviseren eens in de 4 weken terug te komen voor een optimaal resultaat en een glad gevoel het hele jaar door! * Bij Belleza’s Mundo wordt alleen met Lycon wax gewerkt (wereldwijd prijswinnaar Beste Wax). * Belleza’s Mundo is door klanten van Treatwell tot 6e van Nederland uitgeroepen in de categorie “Ontharen”. * Discretie en hygiëne hebben wij hoog in het vaandel: geen “double-dipping”

* Zowel dames als heren zijn welkom in de salon. * Gratis parkeren voor de deur.

Belleza’s Mundo J. Kruijverstraat 17 Zaandam | 06 - 53680106 | www.bellezas-mundo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding