Bruisende zaken

Een congres of beurs organiseren

Een congres of beurs organiseren

01-01-2019

Wil jouw bedrijf een congres of beurs organiseren, maar heeft het personeel het al druk genoeg of weinig ervaring hiermee? Neem dan contact op met Dorine Kat-Stronck van Lotus Events. Zij heeft ruim 15 jaar ervaring in het organiseren van (internationale) congressen/beurzen.

Voordelen van het inschakelen van Lotus Events?

Dorine kan bij alle vraagstukken adviseren, zoals: welke leveranciers schakel je in, hoe organiseer je de sponsoring van jouw beurs, hoe maak je het congres aantrekkelijk (interactief, goede sprekers, etc.). Door haar helicopterview op het bedrijf en het evenement kan zij vernieuwende ideeën inbrengen om uw congres/beurs tot een groot succes te maken. Lotus Events kan de gehele organisatie voor haar rekening nemen, maar ook is het mogelijk om een deel van de taken over te dragen.

Meer weten over de verschillende mogelijkheden?

Lotus Events komt graag langs voor een oriënterend gesprek m.b.t. de vele mogelijkheden voor de organisatie van congressen of beurzen. Ook voor personeelsfeesten of teamuitjes kun je contact met ons opnemen.

Lotus Events Dorpsstraat 868
 | 1566 EZ Assendelft 075-7720039 | 06-23166471 info@lotusevents.nl | www.lotusevents.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding