column

Wat je nog  niet wist over  de mondhygiënist

Wat je nog niet wist over de mondhygiënist

01-01-2019

Allereerst de allerbeste wensen voor een gezond en voorspoedig 2019. Ik ga het jaar beginnen met wat feiten die je misschien nog niet wist over de mondhygiënist.

• Tandplak de veroorzaker is van problemen als gaatjes en tandvleesontstekingen? • Je met de juiste mondverzorging en ondersteuning de meeste problemen kunt voorkomen? • Het dagelijks reinigen van tussenruimten noodzakelijk is omdat je met poetsen maar 60% van het tandoppervlak raakt? • Ragers en stokers de meeste plak tussen de tanden en kiezen weghalen? • De mondhygiënist dé zorgprofessional in de preventieve mondzorg is? • Iedere mond anders is en een persoonlijk advies van de mondhygiënist je helpt om oud te worden met je eigen gebit? • Een gezond mond een bijdrage levert aan een gezond lichaam? • Je bij de mondhygiënist terecht kunt zonder verwijzing van een tandarts? • Een bezoek aan de mondhygiënist tot 18 jaar vergoed wordt vanuit de basisverzekering? En boven de 18 geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende tandartsverzekering? Al met al meerdere goede redenen om 2019 te beginnen met een bezoek aan de mondhygiënist. Ik heet u van harte welkom in mijn praktijk.Willy Kloosterboer is al 35 jaar mondhygiënist waarvan ze 32 jaar op de poli kaakchirurgie in het Zaans Medisch Centrum heeft gewerkt. Vanaf 2004 is zij vrij gevestigd. Zij werkt nog steeds nauw samen met de kaakchirurgen van het ziekenhuis. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom.

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)