Column

Mooi, vol en glanzend haar

Mooi, vol en glanzend haar

01-01-2019

De meeste haarverzorgingsproducten maken je haar niet mooier, maar juist droger. Ook je voedingspatroon is van grote invloed op de gezondheid van je haar.

De gezondheid van je haar begint in de huid. Haar is op zichzelf dood, maar de haarzakjes zijn springlevend en hebben gezonde voedingsstoffen nodig. Mooi haar begint dus bij een gezond en gevarieerd voedingspatroon, die de haarzakjes voeden en het haar glanzend laten worden en zo beter kunnen groeien.

Zonder dat we het zelf beseffen, zijn de meeste mensen dag in dag uit bezig hun haar te beschadigen. Het begint meteen al als je ’s ochtends onder de douche springt en je haar wast met shampoo en conditioner die allerlei schadelijke chemische bestanddelen bevatten die het haar en de hoofdhuid uitdrogen. Dat komt door alle sulfaten die in een shampoo zitten. Vervolgens ga je het haar föhnen, waardoor je haar nog meer wordt beschadigd. Ook omgevingsfactoren zoals een droge lucht die in de winter ontstaat als de verwarming aan staat, airconditioning, chloorhoudend zwemwater en overmatige blootstelling aan de zon kunnen het haar bros en droog maken.

Belangrijk is een verzorgende shampoo en conditioner te gebruiken op natuurlijke basis.

Weiver 4 - 1561 XD Krommenie - 075 640 80 90 INFO@VRISKAPPERS.NL - www.vriskappers.nl VOLG ONS OOK OP FACEBOOK EN INSTAGRAM

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)