Column

Have a beautyful new year!

Have a beautyful new year!

01-01-2019

Weer een nieuw jaar aangebroken met zoals elk jaar opnieuw het voornemen om toch iets meer tijd aan jezelf te besteden.Dat kan door middel van sporten, vaker met vrienden afspreken of heerlijk relaxen en jezelf laten verzorgen. Dat kan bij ons in de salon.

Ook gezellig met z'n 2-en!

Vaak horen wij van onze klanten “Wat doe ik dit toch te weinig“ en “Wat is dit toch heerlijk!” Dus bij deze willen wij u stimuleren om deze stap nu toch weer te zetten en een afspraak te maken, om even heerlijk te ontspannen.

Wij hebben een januari-relax-behandeling voor u samengesteld! Bestaande uit een heerlijke aromatische rugmassage samen met een luxe gezichtsbehandeling gericht op verzorging van uw winterhuidje. Ook heel gezellig om samen te komen genieten in onze duosalon! Ik ben Marielle Bloem, eigenaresse van de Babor Beauty Spa in Wormer. Ik schrijf de komende tijd een column over beauty en trends die in mijn vak langsvliegen en waar ik mee te maken krijg.

Babor Beauty Spa By Marielle Bloem | Eigenaresse: Marielle Bloem Dorpsstraat 40 1531 HM Wormer | 075-7370270 | www.baborbeautyspawormer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding