Column

Locaties

Locaties

01-02-2019

Aandacht, persoonlijk en tijd zijn de kenmerkende facetten aan de werkwijze van Ligthart Uitvaartzorg. ‘Afscheid nemen betekent voor nabestaanden hard werken terwijl men door gevoelens wordt overspoeld.’ Tevens roept een dergelijke gebeurtenis veel vragen op, zoals: kiezen we voor begraven of cremeren, thuis opbaren of niet, wat gaat er allemaal gebeuren en welke sfeer krijgt deze week?

Ik bied de familie veel ruimte om de uitvaart naar eigen inzicht in te vullen, maar kan ook een bijdrage leveren vanuit mijn eigen perspectief en u helpen bij diverse keuzes.

Na een overlijden kom ik bij u langs. We bespreken het omhulsel voor opbaring zoals een kist, fairtrade mand of wade. In een boek bekijken we de kaarten of ontwerpen een eigen kaart. Daarnaast wordt ook gezocht naar een mooie locatie voor de opbaring en uitvaart.

Graag wil ik u de mogelijkheden van een mooie locatie aan u voorleggen.

Rouw en trouw in Markenbinnen Midden in het prachtige dorp Markenbinnen (Gemeente Alkmaar) ligt in de oude dorpskern aan de Dorpsstraat de voormalige Nederlands Hervormde Kerk. Stichting Beheer Kerk Markenbinnen stelt alles in het werk om haar mooie, sfeervolle kerkje te kunnen behouden voor het dorp. De kerk heeft de afgelopen jaren niet meer dienstgedaan als plaats van religieuze samenkomsten, maar heeft in de wijde omtrek een grote naamsbekendheid opgebouwd met het organiseren van culturele activiteiten; de succesvolle reeks van concerten door talentvolle studenten van het Conservatorium van Amsterdam wordt op deze mooie plek al jaren uitgevoerd.

Deze locatie heeft vele mogelijkheden. We mogen daar opbaren, u heeft als nabestaanden onbeperkt toegang om in alle rust afscheid te nemen. Ook kunnen we in het kerkje de plechtigheid en catering verzorgen. U bent vrij om deze plek tot een sfeervolle ruimte te maken met bloemen of andere persoonlijke spullen. De ruimte wordt gevuld met prachtig daglicht en voor (klein)kinderen is er een leuke speeltuin aan de zijkant. Ook daar is aan gedacht, het is een unieke locatie.

Neem gerust contact met ons op om deze locatie te bekijken.

Dorpsstraat 43, 1536 AE Markenbinnen

www.ligthartuitvaartzorg.nl | 06 34 76 89 26

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)