Column

Microneedling

Microneedling

01-03-2019

In de loop der jaren produceert de huid minder collageen en elastine. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om de huid weer strak en fris te krijgen vinden wij microneedling een fantastische behandeling.

Microneedling is een behoedzame behandeling voor huidverjonging, en het hydrateren en herstellen van de huid. Bij een microneedling behandeling wordt gebruik gemaakt van een dermapen met zeer fijne naaldjes, deze vibreren op een hoog tempo in de huid. Daardoor worden in de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd. De werkstoffen kunnen precies daar in de huid worden gebracht waar ze optimale resultaten bereiken.

De resultaten van de behandelingen zijn een gladdere en frisse huid, verfijning van grove poriën, fijne lijntjes en rimpels, en verbetering van de huidstructuur.

Behandeling € 120,-Ik ben Marielle Bloem, eigenaresse van de Babor Beauty Spa in Wormer. Ik schrijf de komende tijd een column over beauty en trends, die in mijn vak langsvliegen en waar ik mee te maken krijg.

Babor Beauty Spa By Marielle Bloem | Eigenaresse: Marielle Bloem Dorpsstraat 40, Wormer | 075-7370270 | www.baborbeautyspawormer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek BruistNazorg
Nazorg
De Zaanstreek BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Zaanstreek BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).