bruisende zaken

Klaar voor de lente?

Klaar voor de lente?

01-04-2019

Of je je nu opmaakt voor je allereerste wax-ervaring of op zoek bent naar tips om je vorige behandeling te overtreffen, Belleza’s Mundo is gediplomeerd, gecertificeerd en gespecialiseerd in waxen. Wij staan naast jou en zullen je doen stralen!

Wat kun je verwachten van Waxen bij Belleza’s Mundo? Belleza’s Mundo is een wax studio die gevestigd is in Zaandam. We zijn gespecialiseerd is in alle ontharingsbehandelingen door middel van waxen/harsen. De voordelen van waxen/harsen zijn dat de haartjes zachter worden en minder terug groeien. U heeft dus geen last meer van harde stoppels, want haartjes groeien zacht terug en dit geeft minder huidirritatie en ingegroeide haartjes.

Er wordt veel aandacht besteed aan de huid en de voor- en nabehandeling.In onze wax salon wordt hygiënisch en secuur gewerkt. We gebruiken bij iedere wax behandeling altijd nieuwe handschoenen en uitsluitend wegwerpspatels, dus: No Double Dipping.Bij Beleza’s Mundo wordt ontharing op een professionele manier uitgevoerd. Hierdoor heeft u geen last meer van harde stoppels en veel minder tot geen huidirritatie of ingegroeide haartjes.Belleza’s Mundo is gespecialiseerd in de Brazilian Wax. Dit is het verwijderen van al het schaamhaar (desgewenst met behoud van een “streepje”) van de venusheuvel tot en met de anus. Uiteraard kunt u onze moderne wax studio ook heel goed terecht voor al uw andere wax-behandelingen.

Belleza’s Mundo | J. Kruijverstraat 17, Zaandam | 06 - 53680106 | www.bellezas-mundo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10375 Monique Bankras Uitvaartbegeleiding