bruisende zaken

Een heerlijke kleur  zonder zon

Een heerlijke kleur zonder zon

01-04-2019

Vraag Jennifer Bouwman naar de behandelingen die zij biedt in haar salon en haar lachende antwoord is: “Heb je even?”. Het aanbod van Beauty & Body Clinic Zaanstad is namelijk zeer uitgebreid.

Snel een heerlijke teint? Denk eens aan een spray-tan! Een slim alternatief voor de zon, snel bruin & niet schadelijk voor de huid.

In onze salon bent u van harte welkom voor een full body spray-tan. Ook kunt u er voor kiezen om alleen het gezicht & decolleté of alleen de benen te laten behandelen.

Wilt u samen met vriendinnen thuis behandeld worden? Organiseer dan eens een Spray-Tan Party! Onze spray tanning producten bevatten aloë vera, vitamine E, retinol, palmolie en vitamine B5.

Ze worden gemaakt met natuurlijke ingredienten van de hoogste kwaliteit. Snel van je witte armen en benen af!

Beauty & Body Clinic | Eigenaresse: Jennifer Bouwman | Mahoniehout 10-12 Zaandam | 06-57700603 | www.beauty-and-body-clinic.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)