bruisende zaken

KANTOORRUG, COMPUTERNEK OF MUISSCHOUDER?

KANTOORRUG, COMPUTERNEK OF MUISSCHOUDER?

01-05-2019

Een pijnlijk, stijf gevoel tussen de schouderbladen waardoor je beperkt wordt in je bewegingsvrijheid. Vaak zijn deze klachten al een tijdje aanwezig en kan het gepaard gaan met een trekkend gevoel aan de achterkant van de schedelrand, wat maar al te vaak resulteert in hoofdpijn.

Herken je dit? Je grijpt naar een pijnstiller, maar het gevoel alsof je in een harnas zit blijft. Dagelijkse bezigheden, zoals bijvoorbeeld computerwerk, kunnen er toe leiden dat het schoudergebied het flink te verduren heeft. Blijf je te lang doorlopen met dit soort klachten, dan ligt een aandoening zoals frozen shoulder op de loer. Wees er op tijd bij en kom eens langs voor een klachtgerichte massage van het schouder/rug/nek-gebied.

Afhankelijk van de ernst van de klachten voel je al na enkele behandelingen meer ruimte in het schoudergebied en zal het pijnlijke en stijve gevoel afgenomen zijn.

In combinatie met oefeningen en bewustwording van mogelijke oorzaken, zal je je snel een stuk lekkerder in je vel voelen. Ben je aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijze, dan is mogelijk dat de behandelingen vergoed worden. Check hiervoor je verzekeringsvoorwaarden.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: www.leeringenpartners.nl/massagepraktijk

Zuiddijk 139 | 1501 CE Zaandam | 075 616 38 75 | www.leeringenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)