Column

Een bijzonder afscheid bij Paviljoen Twiske

Een bijzonder afscheid bij Paviljoen Twiske

01-05-2019

In een voorgesprek luister ik naar de wensen van de mensen ten aanzien van hun uitvaart. Ik begeleid ze in het maken van hun keuze en draag mogelijkheden aan. In de komende periode zal ik schrijven over een aantal uitvaarten. De families hebben mij toestemming gegeven hun voorbeeld te gebruiken om u, de lezer een indruk te geven van wat er zoal mogelijk is. Wellicht helpen deze verhalen ook om over uw laatste reis na te denken.

Noorderlaaik 8, 1511 BX Oostzaan | 075-6844831 info@paviljoentwiske.nl | www.paviljoentwiske.nl

Aandacht, persoonlijk en tijd zijn de kenmerkende facetten aan de werkwijze van Ligthart Uitvaartzorg. We bieden de familie veel ruimte om de uitvaart naar eigen inzicht in te vullen.

Locaties Het overlijden van een dierbare is een ingrijpend moment in ieders leven. Het is dan prettig om op uw eigen manier invulling te geven aan deze bijzondere week. Het is dan fijn om mensen te helpen en begeleiden om de juiste beslissingen te nemen. Een uitvaart die bij u past, waarin we u alle tijd, rust en ruimte willen bieden. Passend bij de overledene zijn wij altijd op zoek naar locaties. Een daarvan is zeker ’t Paviljoen Twiske.

Paviljoen Twiske Vorig jaar mochten we een familie begeleiden. Zij hadden specifieke wensen over de uitvaart en de condoleance na de uitvaart. Het is fijn om te werken met locaties welke meedenken, zodat we de laatste wens van iemand wel kunnen vervullen.

Bij Paviljoen Twiske is veel mogelijk. Een uitvaart elders en de condoleance op deze locatie. Ook de uitvaart binnen of buiten bij het Paviljoen is bespreekbaar. Paviljoen Twiske heeft een mooi terras aan het water en ligt midden in het natuurgebied.

Het team van Paviljoen Twiske verzorgt de gasten tot in de puntjes met heerlijke drankjes en hapjes. Wanneer u een lunch, buffet of BBQ wenst, is dit ook mogelijk. De chef-kok maakt de heerlijkste gerechten! Koffie of thee met iets lekker behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen.

Wensenboekje Praten over de eigen dood is voor veel mensen niet gemakkelijk, maar voor uw nabestaanden kan het fijn zijn te weten dat ze bij uw overlijden handelen naar uw wensen. U kunt dan zelf uw afscheidslocatie bedenken. Wij helpen u hier graag mee in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Ligthart Uitvaartzorg | Weiver 7 1561 XA Krommenie Telefonisch bereikbaar: 06-34768926 | www.ligthartuitvaartzorg.nl @mirelledraaijer ligthartuitvaartzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)