Column

Vernieuw uw huid en straal

Vernieuw uw huid en straal

01-05-2019

Steeds vaker horen we over huidpeelings met zuren. Bij ons in de salon stemmen wij de peeling af op uw wensen, zelfs de overgevoelige huid mag nu ook!

De dermatologen van Dr. Babor hebben zich opnieuw verdiept in deze vorm van behandelingen en het gebruik voor thuis en bereiken zichtbaar resultaten in korte tijd.

De huid ziet er jonger, strakker en egaler uit! Aha peeling (fruitzuur-peeling) is een chemische peeling die de huidcellen stimuleert tot celvernieuwing. De bovenste huidlaag wordt verweekt en gaat hierdoor sneller afschilferen. In de diepere huidlagen worden de productie van collageen en elastine vezels geactiveerd, waardoor de huid gladder, voller wordt.

Behandelingen vanaf € 65,-Ik ben Marielle Bloem, eigenaresse van de Babor Beauty Spa in Wormer. Ik schrijf de komende tijd een column over beauty en trends, die in mijn vak langsvliegen en waar ik mee te maken krijg.

Babor Beauty Spa By Marielle Bloem | Eigenaresse: Marielle Bloem Dorpsstraat 40, Wormer | 075-7370270 | www.baborbeautyspawormer.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)