Bruisende zaken

Vollere wimpers?

Vollere wimpers?

01-05-2019

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara. LVL (Lash Volume Lift) is een wimperbehandeling, die de natuurlijke wimpers lift. De wimpers worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling, waar rollers of tangen bij worden gebruikt.

Benieuwd wat ik nog meer voor u kan betekenen? Kijk eens op de website!

Bij LVL wordt er namelijk gebruikgemaakt van siliconen pads, waarmee wimpers vanaf de wortel worden gelift en deze vorm minimaal 4-8 weken behouden.

Wat is het verschil tussen LVL en Wimperpermanent? Met Wimperlifting van LVL Lashes lift u uw natuurlijke wimpers. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte. Daarnaast wordt er geen gebruik gemaakt van wimperkrultangen, zoals bij wimperpermanent!
Wimperlifting door middel van siliconen pads is dus niet schadelijk voor uw wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. LVL Lashes Wimperlifting is daardoor dus ook niet te vergelijken met wimperpermanent. Bij wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt, waardoor er snel broze wimpers ontstaan. De wimperhaartjes breken af, doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

Voordelen van LVL 1. Resultaat 4 tot 8 weken zichtbaar. 2. U hoeft geen mascara en/of wimperkrultang meer te gebruiken na de behandeling.
 3. Voelt licht en natuurlijk aan voor de klant.
 4. Ogen lijken groter.
 5. Geeft een natuurlijke uitstraling.
 6. Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.
 7. Bestendig tegen water, douchen, tranen, zwemmen en slapen.
 Wimperextensions Iedereen wil lange, volle wimpers. Iedere ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange
tijd niet wil lukken. Daar is nu een oplossing voor: wimperextensions. Het werkt hetzelfde als hairextensions, alleen nu speciaal uitgerust voor je wimpers en je hoeft geen mascara meer te gebruiken.

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat is nu mogelijk! Ben je op zoek naar een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan is de One-By-One techniek iets voor jou. Ben je op zoek naar een glamourlook met extra volle en zwarte wimpers? Ga dan voor de Russian Volume techniek.

DE BEHANDELING Wimperextensions zijn een verlenging en verdikkingssysteem voor de natuurlijke wimpers. Het zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardige zijden kwaliteit. Eén voor één worden deze zijden wimpers bevestigd aan uw eigen wimpers. Er zitten gemiddeld 60 tot 90 natuurlijke wimperhaartjes per oog. Op elk haartje wordt een wimperextension bevestigd met speciale lijm. Door de nauwkeurige plaatsing van de wimperextensions wordt er een uiterst mooi resultaat behaald. Niemand zal de extensions van de natuurlijke wimpers kunnen onderscheiden. De lengte, curve en de dikte kun je zelf bepalen. Zo kun je een look creëren die bij je past! HOE LANG BLIJVEN DE WIMPEREXTENSIONS ZITTEN? De wimperextensions worden semi-permanent geplaatst.

Dit houdt in dat de wimperextensions zullen blijven zitten totdat uw eigen wimper (samen met de extension) op de natuurlijke manier vanzelf uitvallen of dat de wimperextensions verwijderd worden. Wimpers hebben een cyclus van ongeveer 8 weken. Om een mooie volle wimperlijn te behouden wordt geadviseerd om iedere 2 tot 3 weken een zogenaamde "refill" behandeling te ondergaan.

Westzijde 45A Zaandam | 06-44810342 www.beautydivas.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10464 - Danny Pro (vh Yordanka Boneva Schoonmaakbedrijf)