Column

Voorkomen is beter dan genezen...

Voorkomen is beter dan genezen...

01-06-2019

Preventie is eigenlijk het allerbelangrijkst. Ervoor zorgen dat je niet ziek wordt of in het geval van de mondhygiëne: ervoor zorgen dat je gebit gezond blijft door goed te reinigen en te laten reinigen.

Het is dan ook vreemd dat het nog altijd geen gewoonte is dat men naar de mondhygiënist gaat en wel voor controle naar de tandarts. Ook de tandarts let natuurlijk wel op de mondhygiëne, maar heeft hier minder tijd voor dan de mondhygiënist.

De mondhygiënist is speciaal opgeleid om de patiënt te begeleiden in het gezond maken van het gebit en er dan samen voor te zorgen dat dit ook gezond blijft. Het zou dus eigenlijk een goede gewoonte zijn om met het hele gezin niet alleen 2 maal per jaar de tandarts, maar ook 2 x per jaar de mondhygiënist te bezoeken. Het is natuurlijk ook een geruststelling om te horen dat je je gebit goed onderhoudt of om tips te krijgen hoe dit beter te doen.

De praktijk is van maandag tot en met donderdag geopend en er is plek voor nieuwe patiënten. Kom dus gerust met het hele gezin.

De behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende tandartsverzekering en voor kinderen tot 18 jaar geheel gratis uit het basispakket.Willy Kloosterboer is al 35 jaar mondhygiënist waarvan ze 32 jaar op de poli kaakchirurgie in het Zaans Medisch Centrum heeft gewerkt. Vanaf 2004 is zij vrij gevestigd. Zij werkt nog steeds nauw samen met de kaakchirurgen van het ziekenhuis. Nieuwe patiënten zijn van harte welkom.

Heijermansstraat 143-A 1502 DJ Zaandam 075-6414653 www.medi-mondzorg.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Ben jij flexibel?
Ben jij flexibel?
De Zaanstreek Bruist

Voorkomen is beter dan genezen...
Voorkomen is beter dan genezen...
De Zaanstreek Bruist

De oplossing is Mentorschap.
De oplossing is Mentorschap.
De Zaanstreek Bruist


Het is veilig
Het is veilig
De Zaanstreek Bruist


Minder mensen,  meer verbondenheid
Minder mensen, meer verbondenheid
De Zaanstreek Bruist


Corona
Corona
De Zaanstreek BruistNazorg
Nazorg
De Zaanstreek BruistWeten & begrijpen
Weten & begrijpen
De Zaanstreek BruistEDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).