bruisende zaken

Een fijne voetbehandeling voor iedereen

Een fijne voetbehandeling voor iedereen

01-09-2019

Na altijd te hebben gewerkt als receptioniste, maakte Petra van Gruijthuijsen vier jaar geleden een carrièreswitch. Ze volgde een opleiding en begon haar bedrijf Voet Buro. Nog elke dag is ze blij met deze keuze, want ze geniet volop van het vak als pedicure. Zo vertelt Petra dat het vak ontzettend veel afwisseling biedt en dat ze het leuk vindt om met mensen om te gaan.

“Dans met je hart en je voeten zullen volgen”

Welke behandeling kies jij?

Je kunt bij Voet Buro terecht voor diverse behandelingen. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke voetbehandeling. Tijdens deze behandeling worden de teennagels geknipt, eelt verwijderd en eventueel likdoorns en kloven aangepakt. Ook worden je voeten ingecrèmed en krijg je een kleine voetmassage. Wil je je voeten extra verwennen? Kies dan voor een voetenspa. Met deze behandeling krijg je een voetbad in lauwwarm water met Dode Zeezout, worden de voeten gescrubd en ingecrèmed. Eventuele uitbreidingen zijn een pakking van Dode Zee modder of het lakken van je teennagels.

Kom helemaal tot rust

Of je nu kiest voor de klassieke voetenbehandeling of de voetenspa, bij Voet Buro kom je helemaal tot rust. De pedicuresalon is gevestigd in een mooie bosrijke omgeving en ook in de salon zelf hangt een rustgevende sfeer. Petra heeft de volle aandacht voor je en neemt uitgebreid de tijd. Zo beleef je echt een genietmomentje tijdens je bezoek aan de pedicure.

Fijne en bijzondere producten

In de salon van Petra zijn diverse fijne producten te koop. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke voetcrèmes en scrubs. Allemaal op natuurlijke basis, dierproefvrij en parabeenvrij. Ook kun je er terecht voor nagellak van het merk OPI en allerlei voetverzorgingsproducten, zoals nagelschaartjes, -borsteltjes en –vijltjes, wandelwol. Ook is de Shoefresh een heel leuk en praktisch cadeau. Wil je iemand een uniek verwencadeau geven? Met de Hammam Towel, Hammam schalen en een bamboe voetbad heb je een leuke set of een heerlijke warmwaterkruik met hoes van lamsvacht voor een origineel cadeau. Neem voordat je langskomt even contact op, dan zorgt Petra dat ze voor je klaar staat.

Tijdens een behandeling bij Voet Buro worden je voeten goed verzorgd en kom je helemaal tot rust.

Maak een afspraak en beleef het zelf!

Eigenaresse: Petra van Gruijthuijsen | Fort Isabella | Reutsedijk 7 Vught | 06 42888806 | info@voetburo.nl www.voetburo.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere