bruisende zaken

Een heerlijke  plek om te zijn

Een heerlijke plek om te zijn

01-09-2019

De 47-jarige onderneemster Mirian is 30 jaar lang gespecialiseerd verpleegkundige geweest, waarvan ook jaren als zzp’er. Het zit dus in haar om mensen een warm gevoel te geven. Tegenwoordig doet ze dit graag samen met haar team van vrijwilligers bij kattenparadijs Mispoes.

Mirian nam dit kattencafé in hartje ’s-Hertogenbosch recent over. Zodoende kan haar liefde voor katten ook terugkomen in haar werk. Deze liefde deelt ze met veel klanten die lyrisch zijn over hun bezoek!

Interactie tussen kat en mens

De liefde tussen een kat en mens kan enorm groot zijn. Dit heeft ook Mirian ervaren toen ze katten in huis nam. Haar verstandelijk gehandicapte dochter werd hier zelfs zo door geholpen dat haar zelfredzaamheid en zelfvertrouwen in rap tempo vooruitgingen. Ook een café kan volgens Mirian een dosis aan kattenliefde gebruiken. De interactie tussen mens en kat is groot, waardoor mensen niet statisch op hun stoel blijven zitten. Het zorgt voor een fijne warme sfeer die duidelijk voelbaar is.

Fijn samenkomen

Mirian heeft een sterke groep vrijwilligers naast zich staan. Samen zorgen ze ervoor dat zowel de katten als mensen het naar hun zin hebben in een woonkamerachtige setting. Hierdoor ontstaat een informele setting. In deze setting maak je kennis met lieve katten, maar ook met andere mensen.

Meer dan een café

Er zijn maandelijks diverse evenementen bij kattenparadijs Mispoes die leuk zijn om te beleven, zoals een kattenbingo. Daarnaast zijn er ook diverse artikelen te koop in de bijbehorende winkel. Zo kun je kat gerelateerde producten kopen, maar ook binnenkort producten uit het café, zoals de kunst aan de muur en het meubilair. Zodoende krijgen de producten een tweede of derde leven. Dit is goed voor de natuur en jij kan genieten van prachtige producten.

Voor een kattenliefhebber is een bezoekje aan kattenparadijs Mispoes natuurlijk erg leuk. Dit geld echter ook voor andere mensen. Wellicht kom je er, onder het genot van wat lekkers, achter hoe leuk katten zijn en stap je vervolgens naar buiten met een grote glimlach. Kom jij binnenkort langs voor een flinke dosis kattenliefde?

“Soms is het net een bewegend theater”

Eigenaresse: Mirian 06 10 97 60 86 Orthenstraat 31 's-Hertogenbosch info@kattenparadijsmispoes.nl www.kattenparadijsmispoes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere