bruisende zaken

Verrassend groot!

Verrassend groot!

01-10-2019

Jovi Toys staat bekend als een verrassend grote speelgoedwinkel voor jong en oud. Met zijn 500 m2 is het een schatkamer vol speelgoed. De winkel is ruim, overzichtelijk en rolstoelvriendelijk opgezet. Sinds 1966 is de winkel op deze locatie een begrip voor Rosmalen en verre omgeving.

“We hebben mooi duurzaam speelgoed van unieke merken die in een doorsnee speelgoedwinkel niet te vinden zijn ”

Uniek

“Als zelfstandige onderneming stellen we zelf ons assortiment samen. Hierdoor hebben we de mogelijkheid en mooi duurzaam speelgoed van unieke merken aan te bieden die in een doorsnee speelgoedwinkel niet te vinden zijn. We verkopen speelgoed van onder andere het merk Haba, Brio, Janod, Djeco en nog veel meer. Naast speelgoed voor kinderen is er ook een ruime keuze aan puzzels en spellen voor volwassenen.”

Bereikbaarheid

“Onze winkel is gelegen net buiten het centrum van Rosmalen en is makkelijk bereikbaar met gratis parkeergelegenheid voor de deur. De winkel is zowel kind- als oudervriendelijk.

Toch wel een troef.”

Bijna jarig!

“Bij ons kunt u een verjaardagsbox vullen zodat vrienden hieruit een cadeau kunnen kiezen. Dit is een geweldig idee, want op deze manier krijg je altijd de cadeaus die je uitgezocht hebt, je krijgt nooit iets dubbel en je familie en vrienden zijn snel klaar.”

Wil je je ook laten onderdompelen in een gigantische wereld van speelgoed? Kom binnen en beleef de ervaring van onze verrassend grote speelgoedwinkel Jovi Toys!

Weidestraat 12 Rosmalen | 073 521 2409 www.jovi-toys.nl | info@jovi-toys.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker