bruisende zaken

Mario is       verhuisd!

Mario is verhuisd!

01-10-2019

Mario van den Boom beheerst de kunst van het vloeren leggen. Niet gek dus dat de slogan van zijn bedrijf (Mario’s Vloeren) ‘The Art of Flooring’ is. En met de nieuwe showroom in Berlicum is Mario helemaal klaar voor de toekomst!

Opening 4-10-2019 je bent van harte WELKOM!

Mario is 2 jaar geleden met zijn eigen zaak begonnen. Ervaring in de vloerenbusiness heeft hij echter genoeg, na 12 jaar werkzaam te zijn geweest als woningstoffeerder:

Nieuwe showroom

De nieuwe showroom is gevestigd aan de Kerkwijk in Berlicum. “Daar kunnen klanten op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag alle mogelijkheden op het gebied van vloeren en raamdecoratie bekijken,” aldus Mario.

Pvc-vloeren zijn momenteel erg populair.

“Negentig procent van wat we momenteel leggen is pvc. Ideaal materiaal want het is slijtvast en verkrijgbaar in haast elk denkbare kleur en motief. Het is ook erg handig in onderhoud en als er iets beschadigd is, hoef je maar een klein stukje te vervangen. Daarnaast kun je het ook over een bestaande tegelvloer leggen, zonder hak- en breekwerk!“

Tapijt

“Veel mensen kiezen voor de bovenverdieping ook voor tapijt. Dat geeft een warme uitstraling aan het interieur. Het is ook lekker warm aan de voeten. Voor trappen is zowel tapijt als pvc erg in trek.”

Nieuwe openingstijden

Mario heeft tevens ook zijn openingstijden verruimt. U bent van harte welkom op dinsdag en woensdag van 09.30-13.00u, vrijdag van 09.30-20.00u en op zaterdag van 09.30-16.00u.

OKTOBER WOONMAAND = KORTINGSMAAND = FEEST!

Mario viert de opening van de nieuwe showroom groots en u viert het mee! Profiteer heel de maand oktober van 15% korting op verschillende pvc vloeren en 10% korting op verschillende tapijten!

15% korting op deze vloer in oktober!

Kerkwijk 89 Berlicum 073 785 55 91 06 -29 06 56 19 mariosvloeren@outlook.com www.mariosvloeren.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere