bruisende zaken

Tijd voor verandering!

Tijd voor verandering!

01-10-2019

Jarenlang wist Samantha Spijkers niet wat ze precies wilde doen. Mensen helpen, dat stond vast. Maar hoe? Op een dag besloot ze antwoord te vinden op die vraag. Ze zegde haar baan op en vertrok naar Canada om eens goed na te gaan denken. Dit was het begin van Spijkers Coaching.

“Het leukste aan coachen vind ik dat moment dat je bij iemand het kwartje ziet vallen.”

Waarom coaching?

Coaching helpt jou om antwoorden te vinden op de vragen die er toe doen. Bijvoorbeeld: ‘Wat wil ik in het leven?’ of ‘Wat is voor mij de juiste stap om te zetten?’. Mensen schakelen vaak een coach in als ze ergens mee zitten en iets willen veranderen, maar niet weten hoe. Tijdens het eerste deel van het coachingstraject ontdek je wie je bent. Zelfreflectie staat hierbij centraal. Dit eerste deel is essentieel voordat je aan de tweede helft van het traject kunt beginnen. Je moet namelijk eerst jezelf goed kennen, voordat je iets kunt veranderen. In het tweede deel worden doelen concreet gemaakt. Je komt uit je comfortzone en gaat stappen zetten om dichter bij jouw doelen te komen.

Balans Kleurentest

Tijdens haar coachingsessies maakt Samantha veel gebruik van de Balans Kleurentest. Deze test meet de drijfveren: de redenen dat mensen doen wat ze doen. Elke kleur staat voor een andere drijfveer. Ieder mens beschikt over 9 drijfveren, maar de verhouding verschilt van persoon tot persoon. Het bespreken van de resultaten van de Balans Kleurentest is voor veel mensen het moment dat het kwartje valt. Het geeft inzicht in hoe en wie je écht bent.

Iemand die je kunt vertrouwen

Samantha is een coach die je kunt vertrouwen en die veel waarde hecht aan respect. Tegelijkertijd weet ze ook humor op de juiste manier in te zetten, waardoor de coachingsessies leuk worden. Dit maakt haar als life coach verfrissend en anders dan andere coaches. Ook kan Samantha de puntjes eruit pikken waar je zelf misschien niet bij stil stond. Dit helpt om tot nieuwe inzichten te komen en jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij toe aan verandering en wil je binnenkort plaats nemen in deze stoel? Bel 06 20 25 01 89

Petrus Dondersplein 8D Sint-Michielsgestel | 06-20250189 info@spijkerscoaching.nl | www.spijkerscoaching.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).