bruisende zaken

Haal jij wel het beste uit jouw glimlach?

Haal jij wel het beste uit jouw glimlach?

01-10-2019

Er zijn veel verschillende redenen om naar een mondhygiënist te gaan. Bijvoorbeeld als u een wit en stralend schoon gebit wenst (bleken), last heeft van rokersaanslag/tandsteen, regelmatig nieuwe gaatjes krijgt, een beugel draagt, zwanger bent, lijdt aan hart- en vaatziekten/diabetes, maar ook aan het bestrijden van slechte adem of bloedend tandvlees. Een mondhygiënist voorkomt en bestrijdt tandbederf en tandvleesaandoeningen.

“De tandartsstoel hoeft niet eng te zijn als je regelmatig bij Mint op bezoek komt”

Door regelmatig je gebit te onderhouden bij de mondhygiënist werk je preventief aan jouw mondgezondheid. Voorkomen is beter dan genezen. Hierdoor kunnen de tandartsbezoekjes comfortabeler en minder eng zijn.

Alles voor een glimlach

Er is geen verwijzing nodig voor de mondhygiënist en afhankelijk van uw tandartsverzekering, krijgt u een vergoeding voor een behandeling. Bij Mint nemen ze altijd ruim de tijd om jou als patiënt optimaal te helpen. Ieder gebit is anders, net als de wensen die je hebt. Transparante mondzorg staat hierbij centraal. Na een gekozen behandeling ontvang je uitgebreid advies over jouw mondgezondheid. In de praktijk vind je ook gelijk een groot assortiment aan producten voor deze nazorg. Zo word je van A tot Z goed geholpen, met een stralende schone glimlach als gevolg.

De persoon achter de mond

Dit bedoelen wij natuurlijk in positieve zin. Je bent geen nummer.

Bij Mint vinden ze het namelijk belangrijk om jou te leren kennen. Andersom leer je hen ook kennen. Melek weet de reden hierachter mooi te verwoorden: “Alleen wanneer jij en wij op ons gemak zijn kunnen we het beste uit elkaar halen”. Daar proberen ze bij Mint dan ook alles aan te doen

Flexibel

Zoals je kunt lezen, wordt er met persoonlijke aandacht gekeken naar je wensen. Heb jij een druk leven en zie je weinig mogelijkheden om naar de mondhygiënist te gaan? Ook dit is geen probleem. De praktijk is vaak geopend in de avonduren. Er is zelfs een vrije inloop op zaterdag. Zo is er altijd een goed moment om naar Mint te gaan.

Maak vandaag nog een afspraak! Hierna loop jij met een stralende glimlach de deur uit!

Verwersstraat 45 ‘s-Hertogenbosch 073-8500945 info@mint-ydh.com | www.mint-ydh.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).