column

Gewicht verliezen met normaal eten... Hoe doe je dat?

Gewicht verliezen met normaal eten... Hoe doe je dat?

01-10-2019

Je lichaam is je kostbaarste bezit. Met de juiste voeding zorg je ervoor dat je weer lekker in je vel en kleding zit, dat je bruist van energie. Je hormonen gaan weer voor je werken en je bereikt je ideale gewicht. Hoe je dit doet? Ik geef je tips om de eerste stappen te gaan zetten.

Je lichaam wil de strijd met een dieet niet aangaan. Het heeft juist de goede voedingsstoffen nodig die uit de meeste diëten worden gehaald. Lightproducten, pillen, poeders, shakes en heel weinig eten doen je lichaam geen goed.

Verleg de aandacht naar het eten dat je voedt in plaats van vult. Luister naar je lichaam, merk op wat het je wil vertellen. Het geeft aan hoeveel eten je echt nodig hebt en wat een goede balans is tussen je gezondheid en genieten. Je lichaam is je kostbaarste bezit en geeft je de energie waar je naar verlangt met een eetpatroon dat voor 80% bestaat uit puur & natuurlijk eten. Op deze manier is er voldoende ruimte om te blijven genieten van het eten en drinken dat minder goed voor je is.

Mijn advies voor jou als je lekkerder in je vel en kleding willen zitten is, leg de focus op het eten dat gezond voor je lichaam is. Leer weer luisteren naar je lichaam, gun jezelf af en toe iets lekkers, dan volgt het gezonde gewicht vanzelf.

Zijn jouw hormonen uit balans? Zit je nu niet lekker in je vel, ben je moe, gaat afvallen moeizaam? Voel je je opgejaagd, kom je niet uitgerust uit bed, heb je last van eetbuien,vaak een kort lontje? Baal je van je buik, die lovehandles, dan is de kans groot dat jouw hormonen uit balans zijn.

Met mijn programma Vrouw in Balans leer ik je hoe je met gezonde, normale voeding uit de supermarkt je hormonen weer in balans komen. Je zit weer lekker in je vel, bruist van energie, straalt en bereikt je ideale gewicht.

Gezond Afvallen draait om ETEN en niet om diëten.

info@claudiavesters.nl 06-23476435 www.claudiavesters.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere