bruisende zaken

Neem tijd voor jezelf

Neem tijd voor jezelf

01-11-2019

In 2001 verhuisde Ria van der Lee terug naar haar geboortedorp Vught. Hier kwam ze als secretaresse in de hectische wereld van de advocatuur terecht. Alle reden om een bezoekje te brengen aan een massagepraktijk. Op de massagetafel vond ze ontspanning. Deze vorm van ontspanning deelt ze graag met anderen. Daarom opende Ria, na het volgen van een gedegen opleiding, in juni 2011 haar eigen massagepraktijk: Moment van rust.

“Wie niet geregeld wordt aangeraakt, mist een belangrijk element voor zijn gezondheid en welzijn”

Geniet van het aanbod

Massages zorgen voor ontspanning en het losmaken van vastzittende spieren. Om jou specifiek te kunnen helpen bij een klacht, heeft Ria een ruim aanbod. Een cupping massage helpt bijvoorbeeld intensief tegen vastzittende spieren, waar een energetische massage juist zorgt voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Dit is pas het topje van de ijsberg aan technieken die Ria beheerst. Je kunt, naast andere technieken, ook specifiek kiezen voor een massage per lichaamsdeel. Denk hierbij aan je gezicht, benen en/of voeten. Bespreek samen met Ria wat jouw klachten zijn en kom er samen achter welke massage bij jou past!

Kennis op peil

Ria begon met een opleiding voor wellness massages, maar kwam er al snel achter dat ook andere massagetechnieken erg interessant waren. Door het volgen van diverse cursussen en opleidingen houdt ze haar kennis op peil.

Ben jij ook toe aan een heerlijk moment van rust?

Hierdoor kan je bij Moment van rust bijvoorbeeld ook genieten van een Manuele Lymfedrainage. Dit is een zachte ritmische massagetechniek die het lymfestelsel activeert. Dit vergroot de afvoer van opgeslagen afvalstoffen, wat goed is voor je gezondheid. Zo verhoog je onder andere je weerstand. Maar dit is nog niet alles. Zo kun je bij Ria binnenkort ook terecht voor een zwangerschaps- en aromamassage.

Neem dan vandaag nog contact op met Ria en kom er achter wat zij kan betekenen voor jou!

Boek tijd voor jezelf!

Massagepraktijk Moment van rust | Ondernemer: Ria van der Lee Kempenlandstraat 9M, Vught | 06-34552582 | info@moment-van-rust.nl | www.moment-van-rust.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere