bruisende zaken

  Anne  regelt het!

Anne regelt het!

01-11-2019

Heb jij een snelgroeiend bedrijf? En kan je wat hulp gebruiken? Dan ben je bij Ando Support aan het juiste adres. Eigenaresse Anne Donhuijsen ondersteunt ondernemers bij dagelijkse werkzaamheden. Zodoende ben je minder tijd kwijt aan nevenactiviteiten en kan jij je volledig richten op de ontwikkeling van je onderneming.

“Laat mij je helpen om je to-do list te verkleinen”

Virtuele ondersteuning

Anne is officieel opgeleid tot Virtueel Assistent. Dit is een persoonlijke assistent welke werkt op afstand. Ze ondersteunt je bijvoorbeeld met Back Office Management. Dit zorgt voor rust en structuur in de organisatie. Daarnaast heeft Anne zich ook gespecialiseerd in social media beheer. Zij heeft hiervoor de opleiding Facebook Business Mastery gevolgd bij de Mark Bongers Academy. Hierdoor kan ze je online ondersteunen met de strategie en publicatie van content die ertoe doet. Ook voor het neerzetten van betaalde campagnes op Facebook, Instagram of Linkedin, waarbij de landingspagina en e-mailopvolging niet worden vergeten, ben je bij Anne aan het juiste adres. Dit alles zorgt ervoor dat het bedrijf nog meer groeit, zoals jij het als ondernemer graag ziet.

Geld besparen

Maar waarom zou je dan niet gewoon personeel aannemen? Daar hebben we een duidelijk antwoord op. Een Virtueel Assistent werkt op afstand en heeft zelf de benodigdheden. Dit scheelt in kantoorruimte en kosten voor bijvoorbeeld een laptop. Maar dat is nog niet alles. Je betaalt enkel voor de gewerkte uren, waardoor je niet vast hangt aan premies en vergoedingen bij ziekte. Al met al scheelt het dus een hoop in de portemonnee.

Diversiteit

Bij Ando Support is niks te gek. Anne is erg flexibel in tijden en werkzaamheden. Hierdoor werkt ze efficiënt en doelgericht.

Ze kijkt graag met jou als ondernemer naar de mogelijkheden. Als Virtueel Assistent fungeert Anne zelfs als bron van informatie en sparringpartner, omdat ze zelf ook ondernemer is. Wacht daarom niet langer en neem vandaag nog contact met haar op!

Neem contact op en laat me je helpen!

Ondernemer: Anne Donhuijsen | Repelweg 63 Vught | 06-28252149 | info@andosupport.nl | www.andosupport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08831 Aude Sapere