column

Het kattencafé        van Den Bosch

Het kattencafé van Den Bosch

01-11-2019

Dit mag u niet missen naast uw dagje winkelen, stadswandeling of vaartocht over de Binnendieze. Een heerlijke plek om zen te zijn voor koffie, lekkers, katje op schoot, heerlijke lunch of high tea.

Of je nu komt om te socializen, je hoofd leeg te maken, te daten, te werken, een feestje te houden of op zoek bent naar vrijwilligerswerk... Inclusief 7 katjes die er wonen is het helemaal af! Een machtig mooie combinatie van heerlijk eten, gezelligheid, een drankje, winkeltje en helende kattenliefde! Kom jij ook vertoeven onder het genot van (Vega) Foccacia tomaat-mozzarella, huisgemaakte cheesecake of luxe verzorgde High tea? De feestdagen staan weer voor het 'kattenluikje'.

Wees verzekerd van een plekje voor je lunch, high tea, Sinterklaas of 2e Kerstdag door via onze website te reserveren maar ook binnenlopen is mogelijk voor deze fijne belevenis. Iedereen is welkom; jong & volwassen, mobiel of ergens in beperkt, kattenliefhebber of openstaande om een nieuwe kant van jezelf ontdekken. Kom onze schatten bewonderen, knuffelen en met ze spelen, zij geven je een flinke dosis kattenliefde maar verlangen ook naar jouw aandacht!

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Orthenstraat 31 's-Hertogenbosch | 06 - 10 97 60 8 6 info@kattenparadijsmispoes.nl | www.kattenparadijsmispoes.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10911 - De Koekenbakker