Adverteren werkt!

column

     Innerlijke rust          en balans

Innerlijke rust en balans

01-11-2019

Room for Healing combineert verschillende oosterse en westerse healing technieken als voetreflexologie, triggerpointmassage, meridiaanmassage en cupping, met als doel de balans tussen lichaam en geest te herstellen en het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Uiteenlopende klachten Lichamelijke klachten staan meestal niet op zichzelf. Vaak komt de oorzaak ergens anders vandaan dan waar de klacht zich uit. De behandelingen zijn erop gericht om het lichaam weer in balans te brengen en pijnklachten op te lossen.

U kunt terecht bij Room for Healing voor stress release, energieherstel maar ook voor pijnklachten. Room for Healing is gevestigd op Fort Isabella gelegen tussen Den Bosch en Vught, makkelijk bereikbaar met vrije parkeergelegenheid.

Zoek jij een effectieve ontspanningsmassage en een oplossing bij pijnklachten? Room for Healing kan helpen!

Tineke Trompert | Fort Isabella | Reutsedijk 7 Vught 06-12 11 81 02 | info@roomforhealing.nl | roomforhealing.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).