column

Haal jij wel het beste uit  jouw glimlach?

Haal jij wel het beste uit jouw glimlach?

01-12-2019

Er zijn veel verschillende redenen om naar een mondhygiënist te gaan.

Bijvoorbeeld als u een wit en stralend schoon gebit wenst (bleken), last heeft van rokersaanslag/tandsteen, regelmatig nieuwe gaatjes krijgt, een beugel draagt, zwanger bent, lijdt aan hart- en vaatziekten/diabetes, maar ook aan het bestrijden van slechte adem of bloedend tandvlees. Een mondhygiënist voorkomt en bestrijdt tandbederf en tandvleesaandoeningen.

Er is geen verwijzing nodig voor de mondhygiënist en afhankelijk van uw tandartsverzekering, krijgt u een vergoeding voor een behandeling.

“De tandartsstoel hoeft niet eng te zijn als je regelmatig bij Mint op bezoek komt”

Mint Your Dental Hygienist Eigenaresse: Melek Atas Verwersstraat 45 ‘s-Hertogenbosch 073-8500945 info@mint-ydh.com | www.mint-ydh.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24