bruisende zaken

Wat hou je netto over?

Wat hou je netto over?

01-12-2019

Begin van het voorjaar, valt de welbekende blauwe envelop weer op de mat. Het is weer tijd om de spannende aangifte te doen. Alles is ingevuld, maar je moet het wel nog even controleren?

De Brabantse Boekhouder stelt orde op zaken

“Controleren?”

"Dat is vaak waar het om gaat bij veel mensen, het blijft lastig, want je hebt geen idee waar je naar moet kijken en dat is niet zo gek, want ook de belastingregels worden continu gewijzigd en uiteindelijk wordt het er dan toch niet makkelijker op", aldus Marisca Smits, de Brabantse boekhouder.

Boekhouding zelf (blijven) doen of uitbesteden?

"Veel van mijn collega IB ondernemers willen de boekhouding vaak zelf doen, dit is meestal om kosten te besparen. Vaak komen veel ondernemers hiermee in de knoei en blijkt het achteraf toch een lastiger taak te zijn dan gedacht. Ondernemers lopen hiermee toch geld mis, mede door onvoldoende fiscale- en boekhoudkundige kennis. Het is ook erg belangrijk dat jij als ondernemer kan doen waar jij goed in bent.

Hiermee bespaar je tevens je kostbare tijd, die jij aan ook wel andere belangrijke zaken kan besteden."

Wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met Marisca of neem een kijkje op de site.

'ik neem de boekhouding graag uit de handen van de ondernemer'

Haalderen 10 Den Bosch 06-52673345 info@debrabantseboekhouder.nl www.debrabantseboekhouder.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08883 Boetiek 24