Adverteren werkt!

bruisende zaken

HAUTE COUTURE  VOOR TUIN & TERRAS

HAUTE COUTURE VOOR TUIN & TERRAS

01-12-2019

Borek, de haute couture voor tuin en terras, bestaat 42 jaar als familiebedrijf in parasols en buitenmeubilair. Wat in 1977 begon, is de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een sterk en internationaal befaamd merk. Anno 2019 is Borek niet meer weg te denken uit toonaangevende winkels met outdoor furniture.

Ambachtelijk en comfortabel, kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij onze speerpunten. Gerenommeerde Nederlandse ontwerpers hebben mede aan de basis van het succes van Borek gestaan. De vaak minimalistische designs zorgen steeds weer voor een maximaal resultaat. De ruime aandacht voor uitstraling, beleving, kwaliteit en service is te bewonderen in de showroom van 1200 vierkante meter in Oisterwijk.

De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Een ontwerp is pas af als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven.

Sinds 1977 werkt Borek nauw samen met vooraanstaande ontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Eric Kuster en Frans van Rens en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

BOREK CHEPRI BY HUGO DE RUITER

Meubelen beschouw ik als een derde huid. Net als kleding moeten meubelen goed zitten en bij je passen. Je interieur en invulling van je terras vormt een karaktervolle signatuur van wie je bent. Mijn meubelen zijn dynamisch in vorm en gebruik. In mijn ontwerpen start ik met de beleving en het ontwerpen van zitideeën. ‘Form follows life’ is daarbij mijn credo. Een meubel moet zich aanpassen aan de gebruiker en het dagelijks leven volgen, van een moment voor jezelf tot een gastvrij samenzijn met vrienden. Met actief zitcomfort overdag en lekker lazy in de avond. CHEPRI, een landmark op uw terras!

MAJINTO, RISE AND SHINE BY STUDIO BOREK

Succes laat zich zelden voorspellen, dat geldt echter niet voor de Majinto stoel van BOREK! Voor deze collectie is een unieke en innovatieve vlechttechniek toegepast. Tezamen met de fraaie brons-bruine framekleur krijgt deze stoel zijn stralende look. Die wordt nog verder versterkt door een subtiele glans. Het aluminium onderstel garandeert een stabiele zit en door de open, handgevlochten, brede belt oogt Majinto toch luchtig. Geen wonder dat Majinto de rijzende ster is in de Borek-collectie en zich graag laat aanschuiven. Op de terrassen van de prestigieuze golfbaan Bernardus in Cromvoirt is de Majinto ook te bewonderen.

Borek parasols | outdoor furniture | Original Dutch Design since 1977 | borek.eu | maxluuk.com | Bezoek onze BOREK showroom, Bedrijfsweg 7, Oisterwijk of NEXT Outdoor showroom, Newtonweg 18, Gorinchem.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).