column

Ja maar...

Ja maar...

01-12-2019

Ja maar, morgen ga ik echt beginnen... Ja maar, in december kom ik toch altijd aan... Ja maar, er ligt gewoon veel te veel lekkers in de winkels deze maand... Ja maar wat als het je wél lukt?

Voor veel mensen zijn de feestdagen de moeilijkste dagen van het jaar.

Er zijn gewoon teveel verleidingen. Het fijne is dat je lichaam haarfijn aangeeft wat het nodig heeft, ook wanneer je voldoende hebt gegeten.

Het enige dat je deze decembermaand hoeft te doen om voor jezelf het verschil te maken is bewust gaan luisteren naar wat je lichaam je wil vertellen. Heb je een vol gevoel, stop dan met eten. Vol is vol. Je maakt het jezelf makkelijker door je porties wat kleiner te maken. Geef iedere dag groene groenten de hoofdrol en de rest een bijrol.

Met deze kleine aanpassingen ga je voor jouw lichaam het grote verschil maken.

Zijn jouw hormonen uit balans? Zit je nu niet lekker in je vel, ben je moe, gaat afvallen moeizaam? Voel je je opgejaagd, kom je niet uitgerust uit bed, heb je last van eetbuien,vaak een kort lontje? Baal je van je buik, die lovehandles, dan is de kans groot dat jouw hormonen uit balans zijn.

Met mijn programma Vrouw in Balans leer ik je hoe je met gezonde, normale voeding uit de supermarkt je hormonen weer in balans komen. Je zit weer lekker in je vel, bruist van energie, straalt en bereikt je ideale gewicht.

Wil je in 2020 echt jouw goede voornemens waarmaken en je hormonen voor je laten werken, neem dan contact met mij op. Dan gaan we van 2020 het jaar maken waarin je jouw gezonde gewicht gaat bereiken!

info@claudiavesters.nl 06-23476435 www.claudiavesters.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS

Darmen en emoties
Darmen en emoties
Den Bosch BruistBotox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Den Bosch Bruist

Borstvergroting?
Borstvergroting?
Den Bosch Bruist

Impuls
Impuls
Den Bosch Bruist

Botox tegen zweten?!
Botox tegen zweten?!
Den Bosch Bruist

  Oog voor  jouw nagels
Oog voor jouw nagels
Den Bosch Bruist


Ik stel orde op jouw zaken
Ik stel orde op jouw zaken
Den Bosch Bruist


Wit
Wit
Den Bosch Bruist
Moet jij ook van alles?
Moet jij ook van alles?
Den Bosch Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).