Adverteren werkt!

column

Online zichtbaarheid    wat is het precies?

Online zichtbaarheid wat is het precies?

01-12-2019

In deze tijd van leven is het bijna niet meer voor te stellen dat bedrijven niet op social media aanwezig zijn… Maar ja, als je dan toch die Facebook-pagina hebt, wat moet je er dan mee?

Anne regelt het!

Online zichtbaarheid is belangrijk! Of je nu producten of diensten aanbiedt, het is belangrijk dat men weet WIE je bent en WAT je doet. Door berichten te plaatsen op de kanalen die voor jou relevant zijn, kan je starten met een band tussen je potentiële klant en je bedrijf. Hij/zij kan wennen aan jou en je bedrijf en meegenomen worden in jouw wereld van producten en/of diensten.

Wist je dat men gemiddeld 7 contactmomenten binnen 18 maanden nodig heeft om daadwerkelijk een klant van je te worden? En die contactmomenten bestaan uit een e-mail tot een telefoontje en alles daar tussenin.

Stel nou dat je met jouw (strategisch geplaatste) berichten al een paar van die contactmomenten meepakt? Alleen maar door online meer zichtbaar te zijn…

Heb jij een snelgroeiend bedrijf en kan je wel wat hulp gebruiken? Bij Anne van Ando Support ben je aan het juiste adres.

Zij werkt als Virtual Assistant en ondersteunt ondernemers bij dagelijkse werkzaamheden. Zodoende ben je minder tijd kwijt aan nevenactiviteiten en kan jij je volledige richten op de ontwikkeling van je onderneming. Ondersteuning of een sparringpartner nodig? Neem vandaag nog contact met Anne op.

Wil je hier nu meer over weten? Neem contact met me op, dan drinken we samen een kop koffie en kan ik je vertellen hoe ik je kan helpen!

Repelweg 63 Vught 06-28252149 info@andosupport.nl www.andosupport.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).