Adverteren werkt!

column

Zorg goed voor jezelf!

Zorg goed voor jezelf!

01-12-2019

De dagen worden korter, de blaadjes vallen van de bomen, het is bijna winter. Kijk je naar de natuur dan lijkt het of er in de winter niet zo veel gebeurt. Het is kaal, koud en stil. Eigenlijk gebeurt er heel veel. De natuur herstelt zich. Neemt rust. Doet nieuwe krachten op om in de lente weer op te kunnen bloeien.

Best gek eigenlijk dat het deze maand voor veel mensen juist een hele drukke tijd is. De feestdagen staan voor de deur. Vaak moet op het werk nog van alles af voor het einde van het jaar. We haasten ons naar het einde van het jaar toe.

Juist nu is het belangrijk goed voor je lichaam en je geest te blijven zorgen. Gun jezelf een moment voor jezelf en sta even stil, neem rust. Iedereen doet dat op zijn of haar eigen manier. Zoek een manier die bij jou past. Ga bijvoorbeeld een stuk wandelen of lekker in bad. Kruip op de bank met een goed boek. Verwen jezelf met een saunabezoek of boek een massage. Je lijf èn je hoofd zullen je dankbaar zijn! Wanneer is het voor jou hersteltijd en neem je even rust? Wanneer kom je tot jezelf en doe jij nieuwe krachten op?

Je bent in ieder geval van harte welkom in mijn praktijk voor jouw rust- en herstelmoment.

Burg. Loeffplein 70 E-F Den Bosch | 06-18463434 info@jackybekers.nl | www.jackybekers.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).