Adverteren werkt!

column

Praktijk voor muziekles & persoonlijke ontwikkeling

Praktijk voor muziekles & persoonlijke ontwikkeling

01-12-2019

MusiCare verbindt muziekles met persoonlijke ontwikkeling door onze speciaal ontwikkelde “MusiCare Methode”. Deze methode zorgt ervoor dat de muziekles wordt gegeven op een manier die het best bij jou past. Al onze coaches zijn naast coach ook uitvoerend muzikant met veel podiumervaring. Ze zijn er voor jou, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Muziek maken is voor ons meer dan alleen een instrument bespelen. Door het maken van muziek leer je jezelf en de wereld om je heen beter kennen. Of je nu wilt leren piano spelen, liedjes schrijven, beter omgaan met je AD(H)D, bij MusiCare zorgen we samen dat jij je doel behaalt.

MusiCare is voor iedereen vanaf 2 jaar.

Wij bieden naast de leukste muzieklessen ook:

- Twee keer per jaar een MusiCare Live - CD-opnames van je eigen geschreven songs - Begeleiding en optredens voor podiumbeesten - Verschillende extra workshops, uitstapjes, kinderfeestjes en groepslessen - Muziekles bij jou op school - Muziektherapie

Wij bieden:


• Snelle plaatsing
• Korte opzegtermijn
• Voldoende parkeer-gelegenheid
• Kindvriendelijke ruimte en wachtruimte

Vanaf januari starten er weer een aantal super leuke cursussen:


• V-Kids Kinderkoor V-Kids heeft de ambitie om de Kinderen voor Kinderen van het zuiden te worden. Tijdens de wekelijkse lessen schrijven en zingen ze hun eigen liedjes, nemen ze een CD en videoclip op en treden ze regelmatig op.


• Muzikale zoektocht Tijdens 8 muzieklessen op maat ga je: verschillende instrumenten uitproberen, allerlei muziekstijlen ontdekken en ervaren hoe jij het best een instrument leert (voor kinderen van 4 t/m 8 jaar).


• Koren voor volwassenen Happy Hart Koor: een hardcore a capella koor voor mannen met ballen en/of baarden. Koor Don Bleu: voor vrouwen (18+) die altijd al een keer hebben willen zingen in een groep. Ervaring is niet nodig.

Meer informatie en aanmelden kan door te mailen naar kim@musicare.info.

Reutsedijk 21 Vught | 06-219 439 96 www.musicare.info

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).